Legjobb eldugott helyek Budapesten

Sok budapesti esik abba a hibába, hogy ha étkezésről van szó, akkor mindig a jól megszokott helyeket választják. Mi most olyan eldugott helyek közül szemezgetünk, amikbe érdemes legalább egyszer betérni.

1. The Donut Library

A Jászai Mari tértől nem messze található egy rejtett kis könyvtár, ahova az emberek nem könyvet olvasni térnek be. Ez a hely a The Donut Library, amit gyakran a magyar Dunkin’ Donuts-ként is emlegetnek. Ha már meguntad a cukros ízű tescos fánkokat és inkább ínyenc falatokra vágynál, akkor ezt a helyet neked találták ki! Itt tökéletesen elkészített fánkok várnak rád, amik nem csak ízükben különlegesek (pl.: körtés kekszes, oreos, pilota kekszes), de kinézetük is rögtön levesz a lábadról. Mindig vannak limitált kiadású fánkjaik is, amik az időszaknak megfelelőek, például most az eperszezon idején eper formájú fánkkal várnak téged. A kedves kiszolgálásért és egy darab lyukas fánkért 300 Ft-ot kérnek el tőled, míg a töltött fánkok 320 Ft-ba kerülnek. A zsákmány beszerzése után egy könyv társaságában élvezheted a nem mindennapi ízeket.

unnamed (1) eper-maracuja

The Donut Library üzletek Budapesten:
Pozsonyi út 22. XIII. kerület, Budapest
Karinthy Frigyes út 18. XI. kerület, Budapest

https://www.facebook.com/thedonutlibrary

2. Café Panini

Budapest szívében, a Margit hídhoz közel található a Café Panini. A kávézó étlapján az ízletes paniniktól kezdve a mennyei smoothiekon át mindent megtalálhatsz, és az ételek elfogyasztása közben még a gyönyörű Duna parti panorámát is megcsodálhatod. A figyelmes kiszolgálás mellett az árak sem olyan horribilisek, mint azt egy Duna parton található kávézótól várnánk. A barátságos és otthonos érzetet ráadásul még az is fokozza, hogy ha akarjuk, akkor még házi kedvencünket is magunkkal vihetjük.

unnamed (3) unnamed (4)

Ahol megtalálhatod:
Radnóti Miklós u. 45.,    Budapest

https://www.facebook.com/cafepaninibudapest

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s